avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara , ieri seara am fost oprit de poliție ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara , ieri seara am fost oprit de poliție rutieră , ...

Buna seara , ieri seara am fost oprit de poliție rutieră , am fost legitimat , totul Ok , aveam viteza ( 116kmh )pe un Drum național ( limita 90kmh) țin sa Menționez ca am permisul de mai puțin de un an ( trebuia sa merg cu 70kmh ) , după ce am fost legitimat și fiola pusă , mi a fost reținut permisul de conducere pentru 90 zile , pentru viteza ( trebuia sa am 120kmh pentru reținere ) pe lângă cele sus menționate , mi-a greșit și numărul de înmatriculare pe dovada oferită ( am primit Dovada cu drept de circulare 15 zile ) . Se poate sa se anuleze suspendarea permisului după contestație ?
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 18:28, 12 Octombrie 2023
Bună seara! Este posibil sa existe un indicator care limitează viteza pe acel sector. Este puțin probabil ca polițiștii sa facă o astfel de greșeală (dar nu imposibil) . Faptul ca v-au greșit numărul de înmatriculare pe dovadă nu are relevanță la contestarea procesului verbal. Puteți încerca în instanță anularea procesului verbal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda radar - permis suspendat daniel_cj daniel_cj Buna ziua, am nevoie de ajutor cu privire la o contraventie savarsita de mine . Am fost depistat de aparatul radar, in judetul Sibiu, inainte de Saliste ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat 90 zile in urma depasirii vitezei legale danutzzul danutzzul Buna ziua, In data de 24.04.2009 am fost oprit pe A2 pentru depasirea vitezei maxime legale si mi s-a suspendat permisul pentru 3 luni. Am refuzat sa semnez ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere machi machi Daca in 5 mai 2019 mi a fost retinut permisul de conducere ptr 90 de zile ptr viteza insa l am redobandit la 30 de zile dupa examen.,in ce situatie sunt ... (vezi toată discuția)