avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, un locatar refuza sa-si decline identitatea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, un locatar refuza sa-si decline identitatea pt a fi ...

Buna ziua, un locatar refuza sa-si decline identitatea pt a fi trecut in cartea de imobil, sub pretextul ca nu este de acord proprietarul apartamentului. Pt ca exista totusi lege care stipuleaza obligativitatea prezentarii pt inscrierea in cartea de imobil, ce parghii are Asociatia de proprietari pt a determina aceasta persoana sa intre in legalitate?
Cel mai recent răspuns: krista56 , utilizator 19:58, 16 Octombrie 2023
Bună ziua!
Pe proprietar l-ați întrebat cui a închiriat?
Cred că s-ar putea afla, poate și cu puțin ajutor din partea poliției locale.
proprietar este o doamna de 89 de ani pe care o tot cauta si Garda de mediu si ProTV ul si nimeni nu o gaseste si Politia daca vine si nu dechide nimeni usa nu stiu ce ar putea face. Multumesc!
Nimeni nu gaseste proprietara. Curios cum a gasit-o chiriasul.
E ceva putred acolo, mai ales ca nu isi dezvaluie identitatea.
poate ca este nepot, ceva ruda ....
Da doamna, poate fi si un nepot, etc, dar "organul" poate sa-l legitimeze, sa-i intrebe daca are domiciliul acolo si daca conform legii este inscris in cartea de imobil. Anuntat aceste lucruri la sec. de politie de care apartineti si "nepotul" o sa se prezinte singur la dvs. sa se inscrie in cartea de imobil.
Macar este corect, isi achita sumele repartizate pe lista de plata?

Alte discuții în legătură

Legitimare ceruta de administratorul de bloc - legal sau ilegal? DianaPetcu37 DianaPetcu37 Buna ziua, Noul administator al blocului m-a abordat pentru a mi cere date cu caracter personal, pentru a le nota, in eventualitatea in care se intampla ... (vezi toată discuția)
Mutatie pentru un chirias ContSters154241 ContSters154241 Va rog frumos pt un raspuns la o problema a mea, sunt proprietarul unei locuinte unde acum doi ani am lasat un nepot sa locuiasca temporar fara ai percepe ... (vezi toată discuția)
Carte de imobil mariana_d mariana_d Buna ziua, supun atentiei dvs urmatoarea speta: verisoara mea este plecata in strainatate la munca si eu stau in garsoniera sa.fara contract de ... (vezi toată discuția)