Saracul administrator...
Da, omul vrea sa fie corect. Din nefericire, iacata nu poate pen'ca, gaseste cate un smecher care, chipurile mai citeste si el pe undeva, cum ca nu este obligat sa prezinte documentele necesare pentru a fi trecute in carte de imobi (chiar in cazul in care s-a mutat in imobil, ca proprietar sau chirias), in schimb prezinta actul de identitate, de fiecare data cand se cazeaza la un hotel - de ce? Este obligat de catre cineva sau altfel receptionerul. te trimite la plimbare? De fapt, asa ca sa se stie, receptionerul trece datele celui care solicita cazarea, chiar in Cartea de imobil a hotelului...
Unde mai prezentam actul de identitate, fara sa facem nazuri? La banca, la biblioteca, atunci cand inchiriem ceva (o pereche de patine la patinuar),si as mai avea inca o suma de exemple - dar cand este vorba de asociatia de proprietari, iacata ca invoc
protectia datelor cu caracter personal... Mai sa fie !
@Fiscerman, v-a prezentat si baza legala dreptului administratorului (sau a detinatorului cartii de imobil), de a va solicita documentele si a le trece in C. de imobil, daca locuiti acolo mai mult de 15 zile.
Mai mult :
De menționat un aspect major: asociațiile de proprietari SUNT OPERATORI DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL, definite prin legea 190/2018 privind prelucrarea datelor cu caracter personal......
Asadar, chiar nu este nimic de comentat, dar ce sa-i faci ?
Fiind
sarac administrator, am avut si eu astfel de intamplari, mai ales cu niste smecheri de chiriasi. care au refuzat cu vehementa prezentarea documentelor. Ce sa zic, chiar nici nu puteam sa respir de-aceasta grija... Am luat legatura cu proprietarul si am rezolvat problema.
Chestiunea se lamureste daca cei de la Politie fac verificari si respectivul nu este trecut in C. de imobil...