avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am primit pensia marita, dar executorul a mai luat din ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am primit pensia marita, dar executorul a mai luat din ei 100 ...

Am primit pensia marita dar executorul a mai luat din ei 100 lei fata de cât aveam proprie, Este Legal cum a procedat executorul sa oprească 100 de lei din ajutorul dat pe luna octombrie ,Unde ma pot adresa pentru abuzul făcut de executor? Ma poate ajuta cineva
Ultima modificare: Joi, 12 Octombrie 2023
stefanel67, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:47, 13 Octombrie 2023
Nu-i abuz din partea executorului, pensia de asigurări sociale este supusă popririi.
Executorul poprește procentual, nu în suma fixă.
Are dreptul legal să vă rețină din venitul lunar net MAXIM 33% pentru o singură poprire, și maxim 50% pentru mai multe popriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantum lunar poprire pensie (pe cont bancar) s4a6s s4a6s Buna ziua, Am doua pensii de 1005 lei (IN SISTEM PUBLIC) si respectiv de 873 lei (pensie MAPN), lunar. Va rog sa imi spuneti care este cuantumul lunar maxim ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma poate ajuta cineva cu un sfat? ce pot face cu poprirea? robert1972 robert1972 lucrez cu carte de munca.....dar 1/3 din salariul net este oprit de executor......am incercat sa cer un angajament de plata mai mic....dar nu am gasit ... (vezi toată discuția)
Suma poprita Dana Sirean Dana Sirean Daca venitul este de 922 lei, salariul minim net pe economie 1065, care este suma de poprit, respectiv cuantumul acesteia? Mentionez ca exista 2 titluri ... (vezi toată discuția)