avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ! Conform HG 900/2023, de la 1 octombrie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ! Conform HG 900/2023, de la 1 octombrie salariu minim ...

Buna ziua ! Conform HG 900/2023, de la 1 octombrie salariu minim brut este de 3300 lei. La un salariat contractual ,gradatie 4 si salariu de baza de 3190 lei, care va fi salariul de la 1 octombrie, 3300 lei sau 4009 lei ? Multumesc anticipat ”
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:13, 13 Octombrie 2023
3300 plus gradatia va fi salariul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. soția mea este angajată a primăriei ca asistent ... daleioan daleioan Bună ziua. Soția mea este angajată a primăriei ca asistent personal al fiului nostru care este încadrat în grad de handicap grav cu asistent personal. ... (vezi toată discuția)
Probleme incadrare pesonal bugetar contractual Sylvian2010 Sylvian2010 Buna ziua. am o problema de genul urmator. lucrez in Centrul Cultural dintr-un orasel de langa Bucuresti. problema este ca incadrarea ne-a fost facuta pe legea ... (vezi toată discuția)
Salariu minim net? AlexCost AlexCost Buna ziua, De la 01 octombrie 2023 salariu minim brut este 3300 lei. Angajatul primeste in mana minim 2079 lei (fara alte sporuri) Va rog sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)