avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua sunt persoană cu handicap accentuat și ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua sunt persoană cu handicap accentuat și sunt în ...

Bună ziua sunt persoană cu handicap accentuat și sunt în concediu medical as vrea sa știu dacă impozitul pe venit ar trebui să îl primesc la salariu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:35, 13 Octombrie 2023
Persoanele încadrate în gradul de handicap GRAV sau ACCENTUAT, care lucrează, sunt scutite de impozitul pe salariu de 10%.
Deci nu se trage din salariu cei 10%.
Ultima modificare: Vineri, 13 Octombrie 2023
Dapix, utilizator
Il primiti ..faceti calculul la salariu cu si fara impozit si vedeti diferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. din luna august 2020 sunt în concediu medical datorită ... Turnus Turnus Bună ziua. Din luna August 2020 sunt în concediu medical datorită unei boli cardiovasculare. Pe fluturașul de-l primesc apare că mi se oprește o ... (vezi toată discuția)
Deducere impozit emilik emilik Buna ziua! Mama mea a fost diagnosticata cu hepatita virus C. Inca munceste si as vrea sa stiu daca ar putea fi scutita de plata impozitului pe salariu in baza ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca giura carla giura carla este legal ca unei persoane incadrata in cimpul muncii cu grad de handicap 2 si in concediu medical de drept sa i se impoziteze salariul daca nu depaseste 1000 ... (vezi toată discuția)