avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cine se ocupa de dosarul pentru concediul de crestere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cine se ocupa de dosarul pentru concediul de crestere a copilului

Buna ziua.va rog sa ma ajutati, as dori sa stiu daca institutia unde sunt angajata trebuie sa faca dosarul sau eu.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: DOAR_NOI , utilizator 18:23, 29 Ianuarie 2010
Dvs. va veti ocupa de intocmirea dosarului, institutia unde sunteti angajata va va elibera doar adeverinta cu veniturile realizate in ultimile 12 luni anterioare datei nasterii copilului. Sanatate si numai bine !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare indemnizatie de cresterea copilului Vivian Ingrid Vivian Ingrid As dori sa stiu exact care sunt actele necesare pentru intocmirea dosarului pentru indemnizatia de crestere a copilului si cine le elibereaza. Daca ma puteti ... (vezi toată discuția)
Acordare indemnizatie dupa noua lege ContSters391262 ContSters391262 Buna seara am o nelamurire: eu lucrez cu contract de munca pe perioada nedeterminata din data de 23 aprilie 2015 tocmai am aflat ca sunt insarcinata insa eu ... (vezi toată discuția)
care sunt documentele eliberate de angajator necesare dosarului pentru indemnizatie crestere copil dvalica dvalica Aș dori, dacă-mi poate spune cineva, care sunt, conform legislației din 2015, documentele eliberate de angajator necesare întocmirii dosarului pentru ... (vezi toată discuția)