avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Dizolvare SRL- Start-Up
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Dizolvare SRL- Start-Up

Buna ziua, in ce conditii pot inchide o firma care a benediciat de finantare europeana,?Am finalizat perioada de sustenabilitate in iulie 2023. Deoarece am intampinat mai multe probleme pe parcursul implementarii, cu efort am ajuns la finalul perioadei de 18 luni implementare+6luni monitorizare. Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 13 Octombrie 2023
shana_bts, utilizator
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 08:40, 15 Octombrie 2023
Trebuie văzut în concret în ce etapa din proiect sunteți, ce bunuri aveți, ce datorii. Pentru un răspuns corect discuția trebuie sa fie mai complexa. Teoretic, puteți închide firma, dar trebuie văzute condițiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Start up nation - monitorizare dupa termenul din contract si ... mariusdcristea mariusdcristea Start Up Nation - monitorizare dupa termenul din contract si decizie de recuperare pentru ca nu ne-am putut prezenta la sediu in 3 zile . Salut, Am ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pt. achizitie autoturism pt. persoana cu handicap grav gugumita gugumita Buna ziua, Stimate Doamne/ Stimati Domni! Stiu ca exista posibilitatea ca persoanele cu handicap grav(eu sufar de o semipareza stanga, din 18.11.2010) sa ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa ce urmeaza a fi intabulata Bergero Bergero Buna seara, Intentionez sa cumpar o casa care a fost construita in 2010, are proiect, carte tehnica, receptia facuta, dar proprietarul a plecat apoi in ... (vezi toată discuția)