avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Detin un pfa pentru montaj tamplarie pvc si aluminiu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Detin un pfa pentru montaj tamplarie pvc si aluminiu

buna ziua, detin un pfa pentru montaj tamplarie pvc si aluminiu, pot sa transport marfa de la mine de acasa pana la client cu masina personala pentru a o monta acolo? pe marfa si montaj se elibereaza factura , transportul este calculat in pret, nu se ia bani separat pentru transport, doar sa pot sa imi fac treaba mai eficient, am nevoie de licienta de transport daca eu imi transport marfa mea ? marfa o comand de la o societate care imi livreaza la mine acasa cu factura, urmand ca eu sa facturez mai departe.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Octombrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Sunt corecte inregistrarile efectuate? nicoletabeniuga nicoletabeniuga Microintreprindere platitoare de TVA COD CAEN 4334 activitate principala Informatii din certificatul constatator eliberat de ONRC: Sediu principal, nu se ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila comercializare geamuri termopane nicoriciclaudia nicoriciclaudia Buna ziua Am urmatoarea situatie: Firma platitoare de TVA achizitioneaza pe baza de comanda tamplarie termopan (geamuri si usi din termopan, sita, pervaz) si ... (vezi toată discuția)
Intocmire factura pfa prestari servicii marius-buliga marius-buliga buna ziua. sunt pfa, caen 4332,prestari servicii-lucrari de tamplarie si dulgherie. am un contract cu o firma de la care achizitionez pe baza de factura ... (vezi toată discuția)