avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate firma cu lucrări în UE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate firma cu lucrări în UE

Salut,vreau să deschid o firma în județul Vâlcea, și o sa fiu momentan singurului angajat. Cred că o să fie vorba de încasări (în primul an) de cca 50/90000eur anual, după calculele mele.
Problema este că eu voi lucra în diferite zone ale spațiului european, diferite țări,(reparații tapițerie și tâmplărie) și că am auzit (și poate recomandați și dumneavoastră un contabil fizic, pentru județul Vâlcea ) că trebuie o taxă pentru această opțiune.
Vreau să știu de exemplu :la un venit al firmei de cca 5000 EUR, și (salariul de 2500, plus diurne de cca 15 EUR per zi) motorină,eventualele reparații cca 300 - 500, ce este, sau cum se calculează?
Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns, o zi buna.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Octombrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Doresc infiintare pfa si nu stiu cat sa declar brutul....ajutor! ola1982 ola1982 Buna ziua, Doresc sa infiintez si eu un PFA pentru servicii de infrumusetare la domiciliu....coafor,machiaj,unghii false.Acest PFA ma intereseaza sa il fac ... (vezi toată discuția)
Buna ziu borsosannamaria borsosannamaria Ma numesc Anamaria si sunt din judetul arad.Avem o intreprindere familiara.As dori sa aflu de la dumneavoastra ce acte sunt necseare pentru stabilirea ... (vezi toată discuția)
Cost total succesiune / recomandare notariat / alte mici intrebari TzapInferno TzapInferno Buna ziua. Impreuna cu mama mea avem de facut o succesiune in urma decesului tatalui meu. Mostenirea ar consta in 2 apartamente, in Bucuresti ambele, unul ... (vezi toată discuția)