avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună ziua! Am autorizatie de constructie anexa si ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună ziua! Am autorizatie de constructie anexa si casă, ambele ...

Bună ziua! Am autorizatie de constructie anexa si casă, ambele pe o autorizatie ,anunt primaria si isc,platesc taxele si fac anexa ca n am bani de casă, pot face decât recepția la anexă și ptr casă să scot alta autorizație? Menționez casa e pe parter. Peste 5 ani când o fi casă gata și fac recepția finală cei de la isc mă pune sa plătesc penalizări?
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Octombrie 2023
MsiC, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 14:00, 14 Octombrie 2023
Buna ziua!
In mod normal trebuie construiti tot ce aveti trecut in autorizatie.Termenul finalizarii se poate prelungi.
Gasiti aici detalii
www.avocatnet.ro/articol_611...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie necasara sau nu? flory_vladeanu flory_vladeanu Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie.. Construiesc o casa din 2004, autorizatie de constructie a expirat, am fost la Inspectoratul de Stat in ... (vezi toată discuția)
Pasi de facut pentru intabularea unei case nou construita ... va rog sa ma ajutati ! sanda2902 sanda2902 Buna ziua. Construim o casa cu ajutorul unei firme de constructii. Ei s-au ocupat de toate actele pana acum, au scos autorizatie de constructie care era ... (vezi toată discuția)
Norme i s c sarradicati sarradicati Am construit un garaj in Ilfov. Pina sa-mi iasă autorizatia, l-am dat gata. Am plătit amenda pt intrare in legalitate si mi s-a eliberat autorizația, pt ca ... (vezi toată discuția)