avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Mama mea are 58 de ani si aproximativ 32 de ani de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Mama mea are 58 de ani si aproximativ 32 de ani de munca. Ar ...

Mama mea are 58 de ani si aproximativ 32 de ani de munca. Ar putea cumpăra restul de vechime în muncă, astfel încât să iasă în pensie anticipată sau anticipată parțial? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:17, 15 Octombrie 2023
Gasiti aici detalii
[ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vechimea cumparata este valabila doar pentru pemsia de limita de varsta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Octombrie 2023
Carp Mircea, utilizator

Carp Mircea a scris:

Vechimea cumparata este valabila doar pentru pemsia de limita de varsta.

Vă mulțumesc! Mi-ați putea spune care ar fi condițiile pentru a ieși în pensie anticipată, vă rog?
Luna si anul nasterii.

Carp Mircea a scris:

Luna si anul nasterii.

31.05.1965

Alte discuții în legătură

Ma pot pensiona anticipat? sunt femeie, am varsta de 56 de ani si 6 luni si am o vechime in munca de ... Irina6500 Irina6500 Am varsta de 56 de ani si 6 luni si am o vechime in munca de 31 de ani la care se adauga 5 ani de facultate. Cum pot sa ma pensionez anticipat si ce ... (vezi toată discuția)
Variante posibile pentru iesirea in pensie iosanescu iosanescu Buna ziua, Sunt nascuta in 1965/04/03 (52 ani) am 36 ani lucrati / contributia aferenta la Casa de pensii. Va rog sa imi spuneti conform legii actuale ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ma numesc vintze tanta si sunt nascuta in data de 02.10.1965 ... tantavintze@gmai.com tantavintze@gmai.com Buna ziua ma numesc Vintze Tanta si sunt nascuta in data de 02.10.1965 am o vechime in munca de 31 de ani as dori sa aflu cind pot sa ma pensionez anticipat ... (vezi toată discuția)