avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua ma numesc Vintze Tanta si sunt nascuta in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua ma numesc Vintze Tanta si sunt nascuta in data de 02.10.1965 ...

Buna ziua ma numesc Vintze Tanta si sunt nascuta in data de 02.10.1965 am o vechime in munca de 31 de ani as dori sa aflu cind pot sa ma pensionez anticipat cu penalizare.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:21, 15 Mai 2022
Octombrie 1965 August 2028 62/10 34/4
Potrivit anexei 5, trebuie sa indepliniti urmatoarele doua conditii:
1-Varsta 57 ani si 10 luni
2-Stagiul 34 ani si 4 luni, fara stagiul asimilat(cursuri universitare de zi, pensie de invaliditate).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma pot pensiona anticipat? sunt femeie, am varsta de 56 de ani si 6 luni si am o vechime in munca de ... Irina6500 Irina6500 Am varsta de 56 de ani si 6 luni si am o vechime in munca de 31 de ani la care se adauga 5 ani de facultate. Cum pot sa ma pensionez anticipat si ce ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata claudiumules claudiumules lucrez din anul 1986 pana in prezent si as dori sa stiu la cati ani pot sa ies la pensie anticipat fara grupa, am varsta de 53 ani . va multumesc (vezi toată discuția)
Variante posibile pentru iesirea in pensie iosanescu iosanescu Buna ziua, Sunt nascuta in 1965/04/03 (52 ani) am 36 ani lucrati / contributia aferenta la Casa de pensii. Va rog sa imi spuneti conform legii actuale ... (vezi toată discuția)