avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie anticipata

lucrez din anul 1986 pana in prezent si as dori sa stiu la cati ani pot sa ies la pensie anticipat fara grupa, am varsta de 53 ani . va multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:31, 14 August 2017
Precizati:
Sexul, luna si anul nasterii.
feminin,12 .10.1965
Octombrie 1965 August 2028 62/10 34/4
Pensie anticipata la 57 ani si 10 luni.
Conditia de stagiu este de 42 ani si 4 luni, fara stagiul asimilat(cursuri universitare de zi, pensie de invaliditate).
Sa vedem daca pana atunci nu va apare o noua lege a pensiilor publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionarea anticipata stingusimona stingusimona As vrea sa stiu daca ma pot pensiona anticipat cu o vechime de 25 de ani in munca,in ce conditii si daca perioada facultatii se aduna la vechime Multumesc. (vezi toată discuția)
Variante posibile pentru iesirea in pensie iosanescu iosanescu Buna ziua, Sunt nascuta in 1965/04/03 (52 ani) am 36 ani lucrati / contributia aferenta la Casa de pensii. Va rog sa imi spuneti conform legii actuale ... (vezi toată discuția)
Ma pot pensiona anticipat? sunt femeie, am varsta de 56 de ani si 6 luni si am o vechime in munca de ... Irina6500 Irina6500 Am varsta de 56 de ani si 6 luni si am o vechime in munca de 31 de ani la care se adauga 5 ani de facultate. Cum pot sa ma pensionez anticipat si ce ... (vezi toată discuția)