Buna ziua,
Am un salon de manichiura la etajul 2 al unui spatiu comercial in centrul Bacaului. La acelasi etaj 2, este o croitoreasa si o coafeza,in rest sunt standuri goale.Am un an de zile de cand croitoreasa ma chiunuie,(obtureaza intrarea in salon cu haine,stinge lumina,incuie usa principala dupa bunul plac,alunga clientii sau le comunica ca s-a desfiintat salonul,vorbeste urat,jigneste,posibil sa se ajunga si la violenta fizica) si mai nou coafeza s-a apucat de manichiura.Am montat camera fimat de curand si am vazut ca croitoreasa organizeaza programari pentru coafeza pe domeniul meu.Nu stiu cum sa procedez deoarece ma afecteaza financiar dar si emotional. Am discutat cu proprietarul spatiului dar nu-l intereseaza.Va rog sa ma indrumati cum sa procedez deoarece ma simt hartuita.Cu stima.
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Încercați sa ocupați un spațiu de la etajul 1.
O alta varianta ar fi sa o dati in judecata, vedeti impreuna cu un avocat ce motive aveti, ce probe etc.
Eu consider ca va pierdeți vremea și în final nu veti reuși sa o educați.
Multumesc de raspuns.Din pacate celalalte etaje erau ocupata si inca sunt.Dar am luat oricum o decizie,plec.Dar as vrea sa iau o masura legala impotriva ei fiindca mai sunt persoane care se tem de ea.