avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Am un salon de manichiura la etajul 2 al ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Am un salon de manichiura la etajul 2 al unui spatiu ...

Buna ziua,
Am un salon de manichiura la etajul 2 al unui spatiu comercial in centrul Bacaului. La acelasi etaj 2, este o croitoreasa si o coafeza,in rest sunt standuri goale.Am un an de zile de cand croitoreasa ma chiunuie,(obtureaza intrarea in salon cu haine,stinge lumina,incuie usa principala dupa bunul plac,alunga clientii sau le comunica ca s-a desfiintat salonul,vorbeste urat,jigneste,posibil sa se ajunga si la violenta fizica) si mai nou coafeza s-a apucat de manichiura.Am montat camera fimat de curand si am vazut ca croitoreasa organizeaza programari pentru coafeza pe domeniul meu.Nu stiu cum sa procedez deoarece ma afecteaza financiar dar si emotional. Am discutat cu proprietarul spatiului dar nu-l intereseaza.Va rog sa ma indrumati cum sa procedez deoarece ma simt hartuita.Cu stima.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Octombrie 2023
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: roxanabutnariu , utilizator 16:50, 14 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Încercați sa ocupați un spațiu de la etajul 1.
O alta varianta ar fi sa o dati in judecata, vedeti impreuna cu un avocat ce motive aveti, ce probe etc.
Eu consider ca va pierdeți vremea și în final nu veti reuși sa o educați.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Octombrie 2023
gi-jane2, moderator
Multumesc de raspuns.Din pacate celalalte etaje erau ocupata si inca sunt.Dar am luat oricum o decizie,plec.Dar as vrea sa iau o masura legala impotriva ei fiindca mai sunt persoane care se tem de ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Definitii despre viata rodica_post rodica_post Un mesaj foarte frumos pentru toti Cind tu aveai 1an ea te hranea si te imbaia. I-ai multumit plingind toata noaptea. Cind tu aveai 2 ani ea te-a ... (vezi toată discuția)
Interventie neautorizata tomasso tomasso S-a constatat acum in debutul lunii Martie ca un proprietar de la parter a patruns in subsolul tehnic al imobilului de 10 etaje si a intervenit la instalatia ... (vezi toată discuția)
Program vizita, refuzul minorului georgiana neacsu georgiana neacsu Buna ziua. Mama este divortata de un an, cu un copil de 14 ani pe care instanta i l-a incredintat la divort.. Copilul desi are locuinta proprietate, in ea ... (vezi toată discuția)