avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spalatul masinii in spatiul (platforma) din fata ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spalatul masinii in spatiul (platforma) din fata garajului ...

Inteleg ca spalatul masinii in spatiul (platforma) din fata garajului este interzis. Problema fiind ca vrem sa nu ajunga chimicale in spatiul verde. Dar, spal masina doar cu apa, iar apa se scurge in canalizarea blocului. Apa pe care o consum platesc pentru ea TMAU, taxa municipala pentru apele uzate ... deci, care e problema? Pot sa imi spal masina in acest fel, da sau nu?
Ultima modificare: Duminică, 15 Octombrie 2023
Lucican2010, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lucican2010 , utilizator 22:27, 15 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_578...
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spalare masina pe locul meu de parcare privat apafaian apafaian Locuiesc intr-un complex de 3 vile 12 aparatmente cu intrare private (curte inprejmuita de zid).Suntem asociatie de proprietari.Fiecare ap are un loc de ... (vezi toată discuția)
Pret mc apa rece dan_alex dan_alex Buna seara. Dintre cei care sunt administratori la blocuri in Bucuresti daca imi poate spune si mie cineva care este pretul unui metru cub de apa rece pe care ... (vezi toată discuția)
Cat costa metru cub de apa calda si metrul cub apa rece in bucurestiul anului 2014 ContSters241026 ContSters241026 Membru asociatie de proprietari din Bucuresti 30.04.2014 Buna ziua tuturor va intreb . Cat costa un metru cub de apa calda cu tot cu tva ? ... (vezi toată discuția)