Locuiesc intr-un complex de 3 vile 12 aparatmente cu intrare private (curte inprejmuita de zid).Suntem asociatie de proprietari.Fiecare ap are un loc de parcare privat este al lui dobandit in urma cumparari locuintei si este trecut si in actul de vanzare cumparare.Intrebarea consta in faptul pot sa-mi spal masina pe locul meu de parcare privat aflat in curtea proprietati private(asociatie)Precizez nu este bloc nu avem parcate masinile in fata geamului sau pe domeniul public distanta pana la geam este de 15 metri.
Din cate stiu, nu este voie sa se spele masina in locul indicat de dvs., insa pentru a fi mai sigur de raspuns, trebuie sa lecturati una dintre Hot. consiliului Local cu privire la aceste aspecte, sau sa puneti intrebarea la Primaria de care apartineti. Oricum ei stiu mai bine.
Succes!
Teoretic, masinile nu pot fi spalate in spatii neamenajate, indiferent daca sunt sau nu proprietate personala.
Amenajare inseamna rigole colectare ape uzate, decantor, filtru pentru detergenti, canalizare etc astfel incat aceste ape sa nu ajunga in sol/ subsol.
O hotarare de consiliu local ar putea (si de obicei asta fac) sa interzica deversarea apelor uzate pe domeniul public, prin urmare daca apa uzata rezultata de la spalarea masinii d-voastra se scurge afara din curte, intrati pe domeniul public....
Teoretic.... o pot spala doar cu apa de la furtun....exista si canalizare+ ca o spal pe locul meu privat in curte nu vad care ar fii problema, ca la 2 pasi se toarna betoane si se devarsa toata gunoaiele santierelor ???Stiu atata timp cat nu exista reclamati .....