Buna ziua,sunt elev si in timpul liber mai spal masinile prietenilor,cunoscutilor sau a persoanelor cunoscute pe internet(in jur de 3-4-5 masini pe saptamana) la domiciliul acestora si intentionez(intentionam) sa imi deschid un PFA pentru asta si am sa va spun o problema de care am dat:
Acum o saptamana am fost "abordat" de 2 politisti care m-au amenintat ca ma amendeaza,intr-un final m-au lasat in pace cu un avertisment.
Am citit pe internet si am realizat ca aveau dreptate si ca exista o lege in acest sens.
Intrebarea mea este:Ce pot face in cazul acesta?In cazul in care spal masinile fara diversi detergenti(cu aparat cu aburi) este legal?Eu chiar ma gandeam sa-mi deschid un pfa pentru spalari de masini la domiciliul clientului(parcari etc.) si acum deja am dat de un obstacol.
Ce recomandari imi puteti da?Este legal sa spal o masina daca folosesc doar aburi pe exterior in locuri neamenajate?
spalatoriile sunt poluante, si nu doar din cauza detergentilor (care sunt din ce in ce mai biodegradabili), cat mai ales din cauza murdariei de pe masini.
din acest motiv, ele sunt amenajate conform unor reguli, autorizate de agentia de protectie a mediului si platesc taxe pentru evacuarea apelor uzate. spalarea in parcari e ilegala. s-ar putea sa aveti noroc daca va gasiti clienti care isi tin masina in curte