avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună dimineața! Am și eu o problemă cu un vecin ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună dimineața! Am și eu o problemă cu un vecin care își ...

Bună dimineața! Am și eu o problemă cu un vecin care își spală trotuarele și mașina personală în curte la el iar apa se revarsă pe stradă care e domeniul public,ajunge la mine la poarta,rigola de scurgere a apei este pe partea mea de strada nu este terminată iar apa ce provine de la dumnealui îmi afectează temelia gardului. La doua trei zile acesta își spală trotuarele și mașina.Cui trebuie sa mă adresez?Ce mă sfătuiți să fac?Am spus verbal Doamnei Primar mi a spus că va trimite polițistul local sa le comunice,Au stopat pentru o săptămână de zile,iar acum de vreo 5 zile când eu vin de la servici este din nou apa la mine la poarta și pe rigola respectivă.Vreau să știu dacă atunci când rigola va fi funcțională ,apa de la spălatul trotuarelor,covoarelor,și spălatul mașini are voie sa se reverse pe strada , respectiv în rigola? Rigola care se revarsă la marginea satului unde panza freatică e la o adâncime mică.Va mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:50, 29 Septembrie 2023
Apele de spalare trebuie colectate la canalizare, epurate si apoi evacuate. Din curtea vecinului pana la rigola trebuie sa fie canal acoperit/ teava in sol.
Puteti sesiza primaria si Agentia teritoriala de mediu, in scris, cu nr. de inregistrare/ data, daca doriti sa se ia masuri concrete si sa fiti instiintat cu acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa menajera deversata in drum Tonyde Tonyde Buna ziua. Toti propietarii de casa din zona unde locuim suntem total nemultumiti de un vecin care deverseaza apa din fosa menajera sau septica (cum o s-o ... (vezi toată discuția)
Spalare masina pe locul meu de parcare privat apafaian apafaian Locuiesc intr-un complex de 3 vile 12 aparatmente cu intrare private (curte inprejmuita de zid).Suntem asociatie de proprietari.Fiecare ap are un loc de ... (vezi toată discuția)
Fosa septica vs statie de epurare vs fosa betonata OlgutaM OlgutaM As dori sa stiu daca in Romania anului 2012, intr-o localitate ilfoveana, pe o strada particulara cu case nou construite, este permisa \"fabricarea\" unei ... (vezi toată discuția)