avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Părinții mei au cumpărat acum 60 de ani ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Părinții mei au cumpărat acum 60 de ani un loc ...

Bună ziua! Părinții mei au cumpărat acum 60 de ani un loc de casa (pe care au construit casa... au plătit proprietarului locurilor 250 de mp.) Când tatăl meu a decedat a trebuit sa fac succesiune ca nu aveam acte de proprietate, decât un act la notar precum ca plata s-a efectuat pe 250 mp. A trebuit sa fac succesiunea, s-au facut masuratori și acte de proprietate, dar la măsurători s-au găsit doar 242 mp. Specific ca în spatele meu locuiesc strănepoții proprietarului și ca toate locurile care sunt începând de la mine spre șoseaua principala, sunt a doi nepoți ai proprietarilor, care au acte de concesiune pe 10 ani cu o benzinărie MOL. Întrebarea mea este: dacă eu vreau sa îmi obțin cei 8 (opt) mp care îmi lipsesc o pot face?? cu specificația de mai sus, ca în spate sunt strănepoții lor? Ar fi vorba de 30 cm pe toată lungimea locului. Va mulțumesc anticipat și aștept răspunsul dvs.

Alte discuții în legătură

Bună ziua! părinții mei au cumpărat acum 60 de ani un loc ... Ionita2205 Ionita2205 Bună ziua! Părinții mei au cumpărat acum 60 de ani un loc de casa (pe care au construit casa... au plătit proprietarului locurilor 250 de mp.) Când ... (vezi toată discuția)
La primărie apare opisul alfabetic al titularilor drepturilor ... Magie1 Magie1 La Primărie apare opisul alfabetic al titularilor drepturilor de proprietarii și persoanelor de deținători suprafața proprietate. Pe baza măsurătorilor ... (vezi toată discuția)
Cadastru teren MiricaG MiricaG Am un teren intravilan cu casa pe el, am cadastru si intabulare, in cartea funciara scrie ca am mai mult cu 10 mp din masuratori( e mai lat cu 30 cm si mai ... (vezi toată discuția)