avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... La Primărie apare opisul alfabetic al titularilor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

La Primărie apare opisul alfabetic al titularilor drepturilor ...

La Primărie apare opisul alfabetic al titularilor drepturilor de proprietarii și persoanelor de deținători suprafața proprietate.
Pe baza măsurătorilor au fost 940 mp la un loc,eu cu sora avem 184 mp,restul e a matusei terenul care pe lista Primăriei nu ii apare numele cît îi revine,suntem 2 cooproprietari strănepoții cu casa și teren 184 mp și mătușa are,motivul care este e blocată succesiunea la notar sau e dat la suprafață posesor la alt cineva nu apare numele matusei.
La Primărie cînd am înregistrat certificatul de moștenitor îmi zice mătușa se pregătește de succesiune a zis nu știe nimic de voi strănepoții.

Alte discuții în legătură

Strănepoții au 250 mp cu casa la un loc de la mătușa care ... Magie1 Magie1 Strănepoții au 250 mp cu casa la un loc de la mătușa care a dezbătut moștenirea pe partea tatălui donația a fost fara clauza a tatălui. Restul ... (vezi toată discuția)
Casa batrâneasca are 76 mp, terenul are 184 mp moștenitor după ... Magie1 Magie1 Casa batrineasca are 76 mp,terenul are 184 mp moștenitor după moartea matusei,partea matusei din curte din teren ia dat la altcineva mătușa. Cadastru e ... (vezi toată discuția)
Donația făcută tatălui de mătușa și bărbați fara clauza ... Magie1 Magie1 Donația făcută tatălui de mătușa și bărbați fara clauza și dezbaterea moștenirii după tată data strănepoților de mătușa și înainte de ... (vezi toată discuția)