avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donația făcută tatălui de mătușa și bărbați ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donația făcută tatălui de mătușa și bărbați fara clauza ...

Donația făcută tatălui de mătușa și bărbați fara clauza și dezbaterea moștenirii după tată data strănepoților de mătușa și înainte de dezbaterea moștenirii sa făcut testament de mătușa.
Testamentul poate să îl strice mătușa dar ea e în viața pot sa îl înregistrez la Primărie.
La Primărie sau afișat terenurile care e proprietar și care a intrat în posesie.
Numele meu apare și al sorei cu 184 mp teren restul e casa apare pe cadastru,dar al matusei care e al ei diferența din curte nu apare.
A dat la cineva în posesie terenul sa nu ii apără numele și ăla după moartea ei să dezbată moștenirea.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:49, 7 Decembrie 2023
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamna, ne chinuim la fiecare mesaj, dvs va chinuiți sa scrieți și noi ne chinuim sa înțelegem. Nu mai bine vorbiti cu un avocat în particular? Poate omul ala aflat în fata dvs intelege...ca va întrerupe povestea și va întreaba...care tata, al cui? "Terenurile care proprietar", cine, doamna? Ce sa înregistrați la primarie, Etc ,etc
E util ca cineva sa va intelega ca răspunsurile sa va fie de folos.
Ultima modificare: Joi, 7 Decembrie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La primărie apare opisul alfabetic al titularilor drepturilor ... Magie1 Magie1 La Primărie apare opisul alfabetic al titularilor drepturilor de proprietarii și persoanelor de deținători suprafața proprietate. Pe baza măsurătorilor ... (vezi toată discuția)
Primăria prin lege are drept pe baza unei petiții făcute de ... Magie1 Magie1 Primăria prin lege are drept pe baza unei petiții făcute de un stranepot de sora sa fac demers la evidența populației să verifice dacă există în ... (vezi toată discuția)
In testament scrie că mătușa văduva fara descendenții cu ... Magie1 Magie1 In testament scrie că mătușa văduva fara descendenții cu părinții predecedați ptr cazul încetării mele în viața dispune,las strănepoților mei ... (vezi toată discuția)