avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... rechizitoriu-disjungerea cauzei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

rechizitoriu-disjungerea cauzei

buna ziua, in cazul unui rechizitoriu, daca s-a dispus de procuror disjungerea cauzelor, se poate in termen de 20 de zile ataca aceasta decizie in vreun fel?? sa se judece impreuna cele doua cauze?? Multumesc
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 23:00, 17 Octombrie 2023
Da, se poate ataca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibila anulare a deciziei date de prim procuror ContSters295489 ContSters295489 Buna ziua.Am inaintat la procuratura un dosar pentru acte false,procurorul de caz nu a date inceperea urmaririi penale si Am facut plingere la prim procuror ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de clasare stelu2015 stelu2015 Art. 339 din cpp (4) În cazul soluţiilor de clasare ori de renunţare la urmărire, plângerea se face în termen de 20 de zile de la comunicarea copiei ... (vezi toată discuția)
Pot ataca in instanta rezolutia procurorului de n.u.p? Traian ionescu Traian ionescu Am facut o plangere de abuz in serviciu .Procurorul , fara sa ma audieze macar a dat n.u.p..Am contestat la superior.Mi s-a respins.pot s-o atac in instanta? ... (vezi toată discuția)