avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara.Eu fac parte din comitetul blocului și la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara.Eu fac parte din comitetul blocului și la două ...

Bună seara.Eu fac parte din comitetul blocului și la două ședințe nu am participat din cauza ca le-am cerut legal sa afișeze la avizier tot ce se discuta acolo dar cenzorul și președintele nu vor.Eu pot fi demis și cum pot sa îl oblig pe președinte sa afișeze ce se discuta la ședințe?Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:13, 16 Octombrie 2023
Pai ori dvs. nu cunoateti prev. L 196/2018 si nu stiti cum/ce sa le cereti, ori nici cei mentionati de dvs. nu cunosc aceste prevederi...
Va ajut eu:
Art. 55. - (1) Comitetul executiv are următoarele atribuţii:
...................
(4) Deciziile comitetului executiv se consemnează în registrul unic de procese-verbale al asociaţiei de proprietari şi se semnează de toţi membrii prezenţi, precum şi de către cenzor/comisia de cenzori şi se afişează la avizier
în termen de maximum 7 zile de la data şedinţei comitetului executiv.

Va mai puteti uita si la prev. art. 57), lit.n);
Daca nu se conformeaza, va adresati Serv. as. prop. din Primaria locala.

Adam Grecu a scris:

Pai ori dvs. nu cunoateti prev. L 196/2018 si nu stiti cum/ce sa le cereti, ori nici cei mentionati de dvs. nu cunosc aceste prevederi...
Va ajut eu:
Art. 55. - (1) Comitetul executiv are următoarele atribuţii:
...................
(4) Deciziile comitetului executiv se consemnează în registrul unic de procese-verbale al asociaţiei de proprietari şi se semnează de toţi membrii prezenţi, precum şi de către cenzor/comisia de cenzori şi se afişează la avizier
în termen de maximum 7 zile de la data şedinţei comitetului executiv.

Va mai puteti uita si la prev. art. 57), lit.n);
Daca nu se conformeaza, va adresati Serv. as. prop. din Primaria locala.

Va mulțumesc pentru răspuns.
2 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu placere, dar nu trebuia sa mai citati si ceea ce v-am raspuns...
Daca cineva nu intelege, se uita un pic mai sus si citeste. Deci, nu mai citati raspunsurile!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizii c.e asociatie de proprietarri ionelpascaru ionelpascaru In legea 196/2018, la art. 55, alin 4 se zice: \"Deciziile comitetului executiv se consemnează în registrul unic de procese-verbale al asociaţiei de ... (vezi toată discuția)
Ședință adunare generală re_convocată bună ziua am o întrebare ... ZDantes ZDantes Ședință Adunare Generală re/convocată Bună ziua Am o întrebare cu privire la legea 196/2018, mai precis cu privire la convocarea, respectiv ... (vezi toată discuția)
Fișa postului de președinte de asociația de locatari gothardetelka59 gothardetelka59 Bună seara,aș dori să știu care ar fi atribuțiile unui președinte al asociației de locatari (fișa postului) Mulțumesc (vezi toată discuția)