avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal - data la care produce efecte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal - data la care produce efecte

Buna ziua!
Cum este corecta inregistrarea in Revisal in privinta contractul individual de munca pe perioada determinata (prelungire) la
"data care produce efecte" o situatie de genul :
Data inceput: 19.07.2023
Data sfarsit activitate( ultima zi din contract): 19.10.2023
Data care produce efecte: ?

Am completat in alt caz de prelungire durata , ziua urmatoare ultimei zile de lucru, cum ar fi acum 20.10.2023 pe considerentul ca pe data de 19.10.2023 inca este salariat. Este corect ?
La interval vechime in revisal(raport salariat) aparea noul interval cu ziua urmatoare.
Nu stiu sigur cum e corect,va rog mult un raspuns , multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:37, 16 Octombrie 2023
1. data care produce efecte : 19.07.2023

2. Nu este corect ..prelungirea se face tot cu data de 19.10.2023.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rapoart per salariat - revisal 506 Elssa Elssa Buna ziua, Astazi am operat in Revisal prelungirea unui contract durata determinata. Initial contractul a fost incheiat astfel: data inceput 18.07.2011 data ... (vezi toată discuția)
Incetare cim pe perioada determinata mariamarineci mariamarineci Buna ziua, Unei angajate ii expira contractul de munca pe perioada determinata pe data de 14.12.2015 si angajatorul nu i-l mai prelungeste. Incetarea in ... (vezi toată discuția)
Revisal vechi/revisal nou Arion Ramona Arion Ramona Am un angajat din 2009 in revisalul cel vechi cu norma intreaga, in iulie 2011 am modificat norma de lucru la 4 h,implicit salariul la 335 lei.In august am ... (vezi toată discuția)