avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost oprit de politia germana,m-au testat cu alcool ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost oprit de politia germana,m-au testat cu alcool testul ...

Am fost oprit de politia germana,m-au testat cu alcool testul dar nu mi-au spus rezultatul. Mi-au spus "Ca este aproape de limită si ca este bine ". La ce ma pot astepta.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:59, 16 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Limita de alcool in singe, permisa in Germania, e de 0,5 g/litru, echivalent la apx. 0,25 mg/l in aerul expirat. ce iese la suflat in alcooltester. Probabil ati fost sub aceasta limita, dar nu departe. Asa ca atentie pe viitor, daca depasiti aceasta limita si vi se face analiza obligatorie la singe si se confirma alcoolemia peste limita, atunci veti suporta consecintele. Astea le aflati consultind codul rutier german, dar as putea paria ca va fi cu atit mai grav, cu cit sunteti mai mult peste acea limita de 0,5.

In Romania limita este 0,0, in orice situatie, in aerul expirat sau in singe.
Ultima modificare: Luni, 16 Octombrie 2023
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Etilotest Utilizatoran2015 Utilizatoran2015 In cazul in care etilotestul arata 0.00, in sange mai exista alcool? (vezi toată discuția)
Existenta starii "sub influenta bauturilor alcoolice" dosagh dosagh buna ziua. va rog sa binevoiti sa imi indicati actul normativ care stabileste existenta starii unei persoane \"sub influenta bauturilor ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan 0.40g/l dygital2006 dygital2006 Buna ziua. Daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie, la care din surse multiple nu am gasit nici un rezultat exact. Am fost oprit la un control ... (vezi toată discuția)