avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, O persoana juridica inchiriaza un spatiu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, O persoana juridica inchiriaza un spatiu comercial ...

Buna ziua

O persoana juridica inchiriaza un spatiu comercial catre o alta persoana juridica iar in contract este specificat ca acesta poate inceta ca urmare a denunțării unilaterale a contractului efectuată de către locator, cu un preaviz de 60 (șaizeci) de zile calendaristice de la notificare.
Contractul a fost incheiat in decembrie 2022 pentru o perioada de 3 ani si nu a fost inregistrat la ANAF si nici autentificat la notar.
Ce demersuri trebuie sa faca locatorul pentru ca, contractul sa fie cu titlu executoriu ?

Va multumesc

Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:30, 17 Octombrie 2023
Nu aveți ce demersuri sa faceți la acest moment.Oricum înregistrarea la ANAF ar fi fost titlu executoriu pentru chirii restante dar nu pt evacuare..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare chiriaș Silv85 Silv85 Buna ziua! Am închiriat un apartament in numele surorii mele. Eu am procura, dar pe contract nu am specificat acest lucru deoarece a fost făcut la o agentie ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract la anaf lacramioara81 lacramioara81 Buna ziua! Contractele de inchiriere incheiate de persoane juridice cu persoane fizice se inregistreaza la ANAF? De ex. municipiul este proprietarul ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriași fara preaviz Tlc89 Tlc89 Evacuare chiriași fara preaviz Buna ziua! Va rog să ajutați în următoarea problemă: Se poate evacua un chiriaș (familie cu copil minor) fara un ... (vezi toată discuția)