avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Am un copil cu autism și din acest motiv ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Am un copil cu autism și din acest motiv majoritatea ...

Bună ziua! Am un copil cu autism și din acest motiv majoritatea medicilor stomatologi nu intervin la tratarea cariilor dentare. Pentru asta m-am adresat unui spital în vederea acestei intervenții, acolo fiind condiții pentru anestezie generala, numai că nu au acordul casei naționale de asigurări de sănătate. În această situație am trimis o adresă către casa de asigurări în care am solicitat acordul. Au trecut 40 de zile și nu au răspuns. Acum intenționez să deschid o acțiune în instanță în contencios administrativ prin care să obțin obligarea casei prin ordonanță președințială. Cărei instanțe ar trebui să mă adresez, eu fiind din Brăila. Pe de altă parte, aș putea găsi undeva un model de formulare a acțiunii? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

“trebuie sa imi fac de urgenta interventii stomatologice pentru ... alex1234alex alex1234alex “Trebuie sa imi fac de urgenta interventii stomatologice pentru ca risc sa mi se strice dintii in trimestrul 1 de sarcina si pentru asta trebuie sa merg in ... (vezi toată discuția)
Concediu medical ptr operatie la ochi-strabism bogdan2014 bogdan2014 Buna ziua, trebuie sa-mi fac o operatie de strabism la unul din ochi. Am dreptul la concediu medical si cat timp, si cine il acorda? Nu am mai fost de 10 ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva solutiei procurorului medanamin medanamin Stimati avocati si/sau consilieri juridici, va rog sa ma consiliati in urmatoarea problema: - Societatea pe care o administrez poseda un teren, cu acte in ... (vezi toată discuția)