avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Poate fi data o institutie publica in judecata pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Poate fi data o institutie publica in judecata pentru faptul ca nu raspund la telefonul fix afisat pe site ?

Buna ziua,

Pentru a afla cateva informatii ce tin de inmatriculare incerc cu disperare sa intru in contact telefonic cu cei de la DRPCIV Bucuresti. Am sunat de nenumarate ori pe numarul oficial ce apartine de aceasta institutie publica. In mod constant telefonul ori suna ori suna ocupat dar niciodata nu raspund.
Deoarece consider lipsa de raspuns o palma peste fata doresc sa stiu daca si cum poate fi actionata in instanta o institutie publica, in acest caz DRPCIV Bucuresti, pentru ca nu raspund la telefon.
Mi se pare foarte urat ca ei sa fie ignoranti si sa scape basma curata in contextul in care sunt un cetatean corect. bun platnic iar ei trebuie sa ma serveasca intr-un mod decent.
Astept cu interes un raspuns.

Cu bine,
Alexandru Bisericanu

Alte discuții în legătură

Restante istvan61 istvan61 telefoane la nesfarsit Am urmatoarea problema: am o rata la o banca, nu am reusit sa-mi platesc ratele la timp, numai in parte, asa am ajuns restantier de ... (vezi toată discuția)
Buna seara, va rog sa imi spuneti ce ar trebui sa fac. in februarie ... Ioana Brad Ioana Brad Buna seara, Va rog sa imi spuneti ce ar trebui sa fac. In februarie 2020 am cumparat o masina Opel Astra H din 2009 neinmatriculata, avea doar numere ... (vezi toată discuția)
Apel cu nr.secret mihaela2007 mihaela2007 sunt vesnic deranjata pe mobil cu nr.secret. ce pot face in acest caz? plangere penala? adresata cui? (vezi toată discuția)