avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... apel cu nr.secret
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

apel cu nr.secret

sunt vesnic deranjata pe mobil cu nr.secret. ce pot face in acest caz? plangere penala? adresata cui?
vedeti cine va suna in primul rand.. e posibil sa fie cineva drag ce nu stie ca are nr trecut la secret... sau de la o institutie va suna cineva in mod oficial si nu vor sa aflati nr lui personal, daca va suna de pe mobilul lui...sau din strainatate... sunt situatii si situatii.. daca cumva e cineva ce face glume proaste, atunci ignorati telefonul in cauza
mai intai ar trebui sa solicitati printr-o adresa , Operatorului de telefonie mobila, un extras al convorbirilor tel. in/out pe care le-ati avut pe luna respectiva.
Cu acest extras , va veti adresa orhanelor de urmarire penala.
Plangerea poate fi pentru tulburarea linistii publice(asta daca vorbim doar de apeluri la ore tarzii...fara ca persoana de la celalalt capat sa poarte o conversatie...)
Daca nu va descurcati si aveti pretentii civile in acest caz puteti apela la un avocat care sa va reprezinte.
Succes ;)
nu sunt nici cei dragi, nici vreo institutie, ci suna dupa ora 23 in mod sicanator...deci cum sa procedez?

sincer nu am raspuns de multe ori pt ca atunci cand raspund nu vorbeste...ce solutie pot gasi?
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Octombrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Schimbati-va nr de telefon.
sebastian-barbulescu a scris:

mai intai ar trebui sa solicitati printr-o adresa , Operatorului de telefonie mobila, un extras al convorbirilor tel. in/out pe care le-ati avut pe luna respectiva.
Cu acest extras , va veti adresa orhanelor de urmarire penala.
Plangerea poate fi pentru tulburarea linistii publice(asta daca vorbim doar de apeluri la ore tarzii...fara ca persoana de la celalalt capat sa poarte o conversatie...)
Daca nu va descurcati si aveti pretentii civile in acest caz puteti apela la un avocat care sa va reprezinte.
Succes ;)

care liniste publica?

se poate face plangere penala numai daca primiti amenintari care va provoaca o reala temere

Alte discuții în legătură

Retragere plangere beatrice9 beatrice9 sotului meu i s-a dat condamnarea de 5 luni cu executare ptr. ultraj la bunurile moravuri din care a facut 4,acum cei care au depus plangerea impotriva lor ... (vezi toată discuția)
Evacuare proprietar scandalagiu la bloc CYBORG CYBORG Buna ziua! As vrea sa stiu daca poate fi evacuat-prin intermediul parchetului etc.-un proprietar la bloc, scandalagiu,periculos.Sunt mai multi locatari ... (vezi toată discuția)
Nuditatea in public pzoli89 pzoli89 Buna ziua, Am o nelamurire in ceea ce priveste nuditatea in public. Imi poate spune mie cineva cum se pedepseste daca ma dezbrac in strada? Si care ... (vezi toată discuția)