avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... apel cu nr.secret
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

apel cu nr.secret

sunt vesnic deranjata pe mobil cu nr.secret. ce pot face in acest caz? plangere penala? adresata cui?
Nu aveti ce sa faceti, nu e caz penal, decat in situatia in care va ameninta sau santajeaza. Momentan nu avem infractiunea de "hartuire" pt a face plangere penala. Incadrarea la "Ultrajul contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice" este absurda, nu facem incadrari dupa auz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere plangere beatrice9 beatrice9 sotului meu i s-a dat condamnarea de 5 luni cu executare ptr. ultraj la bunurile moravuri din care a facut 4,acum cei care au depus plangerea impotriva lor ... (vezi toată discuția)
Evacuare proprietar scandalagiu la bloc CYBORG CYBORG Buna ziua! As vrea sa stiu daca poate fi evacuat-prin intermediul parchetului etc.-un proprietar la bloc, scandalagiu,periculos.Sunt mai multi locatari ... (vezi toată discuția)
Nuditatea in public pzoli89 pzoli89 Buna ziua, Am o nelamurire in ceea ce priveste nuditatea in public. Imi poate spune mie cineva cum se pedepseste daca ma dezbrac in strada? Si care ... (vezi toată discuția)