avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt pensionar domiciliat în România cu rezidență ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt pensionar domiciliat în România cu rezidență Italia ...

Sunt pensionar domiciliat în România cu rezidență Italia unde am transferat asigurări de sanatate cu formular S1. Dar am boli pentru care tratamentul aici este prost. Cum pot redobândi drepturile în România fără a renunță la rezidență în Italia?

Alte discuții în legătură

Formular s1 IvanovAnaMaria IvanovAnaMaria Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine cum poate mama mea, pensionara, din Bucuresti, asigurata la OPSNAJ, sa obtina formularul S1 in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa obtin formularul s1 pentru asigurari medicale in europa carlacota1 carlacota1 bunaziua, locuiesc in italia si parintii mei au venit si ei aici cu noi . am parcurs procedura perntru noua rezidenta in italia ( vor locui cu noi ) .in ... (vezi toată discuția)
Formularul s1 fleurfleur fleurfleur se poate obține si in Italia, formularul S1 pt mama mea pensionară în România care are rezidență si cod fiscal făcut în Italia - provincia Como si cum ... (vezi toată discuția)