avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... in speța,In 2015 mi-a fost atribuit un teren pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

in speța,In 2015 mi-a fost atribuit un teren pentru tineri pe ...

in speța,In 2015 mi-a fost atribuit un teren pentru tineri pe Legea 15/2003 de către Primărie,prin proces verbal de atribuire,însă nu a avut și HCL,la momentul acela primarul in cauza,nu a atribuit acest teren prin HCL,eu am construit conform legi 50,in prezent doresc achiziționare terenului.
Am depus cerere către Primarie solicitare sa cunpar terenul,primarul actual nu vrea sa pune pe ședința de consiliu vânzarea,deoarece invoca ca terenul in speța nu a fost atribuit cu HCL,cum ma sfătuiți sa procedez?
Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Concesionare teren rus andreea rus andreea buna. in anul 2008 am depus o cerere la primarie pt concesionarea unui teren pt tinerii casatoriti, sapt trecuta am primit o scrisoare de la primarie prin ... (vezi toată discuția)
Bună ziua acum 5 ani am obținut un teren în baza legii 15/2003, ... mariusionutvoinea mariusionutvoinea Bună ziua Acum 5 ani am obținut un teren în baza legii 15/2003, concesionat de primăria Tunari în vederea construirii unei locuințe. În 2018 am ... (vezi toată discuția)
Lege privind terenuri atribuite gratuit care tineri in orase si sate BaleanuIsabela BaleanuIsabela As vrea sa stiu cat e de sigur acest lucru, si cat e de posibil sa se primeasca un teren pentru constructia unei case, de catre tinerii cu varsta cuprinsa ... (vezi toată discuția)