avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neplata salarii si taxe la stat buna seara va rog sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neplata salarii si taxe la stat buna seara va rog sa imi comunicati ce pot face in cazul in care ...

buna seara
va rog sa imi comunicati ce pot face in cazul in care angajatorul refuza sa imi plateasca conform sentinta definitiva , plata salariilor cat si a taxe la stat ,CASS ETC.
Ma pot adresa executorului judecatoresc inclusiv pentru neplata taxelor la stat de catre angajator , sau sa fac plangere penala pentru taxele neplatite .
Dupa pronuntarea sentintei definitive cat timp are la dispozitie fostul angajator pentru a plati salariul si taxele la stat.
Multumesc anticipat pentru raspunsurile dvs.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:49, 18 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nu este stabilit un termen în hotărâre, aceasta este executorie imediat.
Puteți face și executare silita și plângere penala.
Dreptul de a cere executarea silită se prescrie în termen de 3 ani, dacă legea nu prevede altfel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara neplatita retroactiv de la data intentarii procesului pe fond eusunt02 eusunt02 Buna dimineata, Fostul este obligat prin sentinta definitiva dupa respingerea apelului sau la plata pensiei alimentare retroactiv incepand cu octombrie 2015. ... (vezi toată discuția)
Hotarare drepturi salariale oroles2010 oroles2010 Salutare! Mama mea are o hotarare definitiva prin care fosta firma este obligata sa ii plateasca drepturile salariale pentru doua luni (firma si-a inchis ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, nu am fost platit timp de 7 luni, am dat in judecata ... nic67 nic67 Buna ziua, nu am fost platit timp de 7 luni, am dat in judecata si am castigat. Am mai multe intrebari: 1. valoarea sumei de recuperat este brutul sau netul? ... (vezi toată discuția)