avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua ma poate ajuta și pe mine cineva cu un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua ma poate ajuta și pe mine cineva cu un răspuns cum.pot ...

Bună ziua ma poate ajuta și pe mine cineva cu un răspuns cum.pot face vizita conjugala adică intima la soțul meu care este arestat în Germania la Hamm

Alte discuții în legătură

Bună ziua am și eu o întrebare soțul meu este arestat în ... Rareș Andrei Rareș Andrei Bună ziua am și eu o întrebare soțul meu este arestat în Germania as vreau și eu sa ma ajutați cu un răspuns este arestat pentru conducere fără ... (vezi toată discuția)
Vizita conjugala la penitenciar ekaa_sil ekaa_sil Buna ziua, as vrea sa stiu daca iubitul meu poate beneficia de vizita conjugala la penitenciar,desi nu suntem casatoriti...si ce ar trebui sa facem pentru a ... (vezi toată discuția)
Este posibila vizita (nu cea conjugala) intre doua persoane,sot ... amalia79 amalia79 Este posibila vizita (nu cea conjugala) intre doua persoane,sot si sotie, aflate in arest preventiv (sotul e in arest preventiv la penitenciar, sotia in arest ... (vezi toată discuția)