avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. Cum se poate rezolva problema chiriașilor ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. Cum se poate rezolva problema chiriașilor în bloc. ...

Bună ziua. Cum se poate rezolva problema chiriașilor în bloc. Avem o familie cu copii care sunt tare gălăgioși. Deranjează foarte mult. Ba mai mult pe ei ii deranjeaza lucrările izolate din bloc. Cum ca ii trezește copilul.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 20:29, 18 Octombrie 2023
Buna seara!
Daca nu va intelegeti cu ei pe cale amiabila puteti contacta proprietarul.Copiii dorm in cele mai neasteptate momente,dar daca lucrarile din bloc sunt in afara orelor de liniste,nu au nimic de spus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sesiza un proprietar care inchiriaza fara contract? ipostolache ipostolache Buna ziua! Problema pe scurt: De cativa ani am in apartamentul de la etajul superior chiriasi. Unii au fost cu bun simt si n-am avut ce le reprosa, altii ... (vezi toată discuția)
Buna dimineața! probleme cu vecinii!!! de 3 ani m-am mutat într-un ... florinpetroi florinpetroi Buna dimineața! Probleme cu vecinii!!! De 3 ani m-am mutat într-un alt apartament. Din prima seara dupa (semnarea actelor) când am fost sa inspectam ... (vezi toată discuția)
Vecini "deranjati" de noi. bună ziua! ne-am mutat de 5 ani intr-un ... gabrielle_24 gabrielle_24 Vecini \"deranjati\" de noi. Bună ziua! Ne-am mutat de 5 ani intr-un apartament achiziționat prin rate. În blocul în care locuim suntem singura familie ... (vezi toată discuția)