avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna seara, am o întrebare privind viza de flotant. ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna seara, am o întrebare privind viza de flotant. Anul asta ...

Buna seara, am o întrebare privind viza de flotant. Anul asta m-am înscris la școala de șoferi, am fost sa fac viza de flotant. Contractul de închiriere este pe fix 6 luni, adică 185 de zile. Ce perioada se pune pe viza de flotant? Exact ca cea din contractul de închiriere sau data de cand depun actele pt viza?
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 08:57, 19 Octombrie 2023
Valabilitatea vizei de resedinta incepe de la data depunerii cererii, este de minim 1 lună și maxim 1 an, dar nu poate depăși valabilitatea contractului de închiriere (se termină în ziua când expiră contractul ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza flotant bogdy29 bogdy29 Buna ziua! Daca o persoana care sta in chirie doreste sa obtina viza de flotant, am vazut ca-i trebuie pe langa diferite acte , actul de identitate + ... (vezi toată discuția)
Lege viza flotant examen auto Coco12 Coco12 Buna ziua, viza mea de flotant expira pe 27 mai 2025, iar eu urmeaza sa sustin examenul scris la finalul lunii septembrie. Legea spune ca viza trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)