avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna am platit la o firma sa-mi parceleze un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna am platit la o firma sa-mi parceleze un teren unde ma pot ...

Buna am platit la o firma sa-mi parceleze un teren unde ma pot adresa cu o sesizare ,nu mia facut nimica si nu ii mai gasesc multumesc.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 11:35, 19 Octombrie 2023
se poate rezolva! luati legatura cu un avocat. trebuie sa existe cumva urma lor. apoi gasiti, ar trebui notificati si daca nici asa nu va restituie banii - plangere penala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea a 2 hectare de teren de la primarie.ce pret are un avocat? Andronache123 Andronache123 Ce suma de bani trebuie sa plătesc unui avocat pentru a încerca sa rezolv pe cale amiabila sau prin instanta cu primăria recuperarea a 2 hectare de teren? (vezi toată discuția)
Litigiu cu casa judeteana de asigurari de sanatate catalin1972 catalin1972 Am un SRL cu domeniu de activitate ingrijiri la domiciliu. Am fost in contract cu o casa judeteana de asigurari care de 4 luni nu mi-a decontat serviciile. In ... (vezi toată discuția)
Succesiune teren agricol InaF InaF Buna ziua, Am facut susccesiune pe 5 h teren agricol, impreuna cu sora mea, mie imi revin 1/2 din 5 h. Ce pasi am de facut pt a obtine iesirea din ... (vezi toată discuția)