avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... CAS datorat de angajator
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

CAS datorat de angajator

angajatorul este obligat sa plateasca catre casa nationala de pensii cote Corespunzatoare(CAS)-obligatorii-pe baza carora se stabileste pensia angajatului
la atingerea varstei limita de pensionare
dar daca nu o plateste?www.avocatnet.ro/images/smil...
urmariti raspunsurile date aici www.avocatnet.ro/content/for...
Vreau sa cred ca i se vor aplica prevederile la art. 146-153 din legea 19/2000.
Consider ca CJPAS trebuie sa certifice anual stadiul de cotizare (in prezent nu o face, a fost o tentativa prin 2002), astfel angajatul ar sesiza la timp ca nu i-a fost platita contributia.
Ultima modificare: Vineri, 29 Ianuarie 2010
ContSters42179, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare decizie magnectical magnectical Buna ziua.As avea o nelamurire.Am un salariat care are conc. medical toata luna decembrie iar dupa, incepand cu 01.01.2012 se va pensiona .Mi-a adus decizie ... (vezi toată discuția)
Pensionare la limita de varsta bvlutu bvlutu Un angajat cu CIM pe perioada nedeterminata indeplineste conditia de pensionare la limita de varsta si face cerere in acest sens. Cand este obligata ... (vezi toată discuția)
Anjajarea unui pensionar MARIANA TUDOR MARIANA TUDOR Buna ziua. Confor Legi 49/2010 , la atingerea varstei de pensionare si a stagiului minim de cotizare , angajatorul constata cazul de incetare de drept a ... (vezi toată discuția)