avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ca sofer profesionist tir pot face srl sau pfa?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ca sofer profesionist tir pot face srl sau pfa?

Bună ziua!
Sunt Șofer Profesionist)Tir) și a-ș dorii să știu dacă se poate face un SRL sau PFA pentru a colabora cu o firmă de transport marfă ?
Practic încheierea unui contract intre mine(SRL sau PFA) de prestare serviciu șofer cu autoutilitara colaboratorul.
Am discutat cu un contabil și mi-a spus că se poate doar că am nevoie de un manager de transport marfă.
Mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:25, 19 Octombrie 2023
Sa colaborati ca sofer sau sofer plus camion? ... Denumirea de sofer profesionist nu exista in legislatie (COR/CAEN).. spuneti acelui contabil sa citeasac bine legislatia si sa nu va mai ofere informatii eronate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Manager transport - angajat/pfa/srl? MarinConstantin MarinConstantin Buna ziua! Avand in vedere ca in toate materialele legislative am gasit doar \"bucati de raspuns\" doresc sa intreb daca: Activitatea de Manager Transport ... (vezi toată discuția)
Sunt sofer profesionist inregistrat ca pfa Laurentiu Ciuperca Laurentiu Ciuperca Bună seara!Sunt sofer profesionist inregistrat ca PFA cod CAEN 4941.Vreau să fac un contract de prestari servicii cu o firmă de transport,însă intampin ... (vezi toată discuția)
Owner-operator in romania. e posibil? Nomadul Nomadul Buna seara! Asa cum o spune si titlul as dori sa aflu niste informatii referitoare la posibilitatea de a fi patron/sofer in Romania, Mai exact as dori in ... (vezi toată discuția)