avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Alocație din strainatate
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Alocație din strainatate

Buna ziua! Parintii mei sunt plecați in străinătate si de acolo eu primeam alocație pana la 18 ani. Acum, am peste 18 ani si statul oferă alocație pentru copii ce urmează studii universitare. La facultate am întâmpinat dificultăți in ceea ce privește semnarea formularului E402, pur si simplu secretariatul nu dorea, invocând motivul ca nu inteleg ei de ce ar nevoie statul strain de asa documente. Astfel ca anul asta am terminat studiile si tara unde locuiesc parintii mei vor sa imi plătească alocația pentru cei 5 ani de studii. Însă; din nou, facultatatea nu doreste semnarea formularului E402, motivul invocat acum fiind acela ca: nu mai sunt studenta. Desi ei nu voiau sa semneze nici cand eram studenta. Nu o scot nici cum la capat cu ei. Ce este de facut? Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2023
Claudia1200, utilizator

Alte discuții în legătură

Formular e 402 Chirurgu Chirurgu Tatal meu este rezident in Germania de cativa ani, iar de la 1 ianuarie 2007 a aflat ca are dreptul sa primeasca alocatie pt copii, chiar daca acestia locuiesc ... (vezi toată discuția)
Alocatie parinte student pentru copil major barta_andras barta_andras Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca un parinte (care este obligat la plata alocatiei pentru copil major pana la finalizarea studiilor sau implinirea varstei ... (vezi toată discuția)
Acordarea indemnizatia pentru persoana cu handicap din germania ContSters306657 ContSters306657 Tatal meu a muncit in anul 2012 in Germania si am aflat ca se poate obtine alocatia pentru copii din Germania ,copii sanatosi primesc alocatie,persoanele cu ... (vezi toată discuția)