avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Salutare! Numele meu este Ayan si am varsta de 17 ani. ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Salutare! Numele meu este Ayan si am varsta de 17 ani. Parintii ...

Salutare! Numele meu este Ayan si am varsta de 17 ani. Parintii mei urmeaza sa diforteze, in urma unui ordin de restrictie pe care mama i l-a cerut in instanta tatalui meu, pe motiv ca “toata casnicia s-a manifestat agresiv cu ea” si ca o inseala. Lucru total fals si mincinos! Ideea este alta. Ei nu se inteleg, tata a fost nevoit din cauza ordinului sa paraseasca domiciliul si sa se mute in alta parte, fiind sub intretinerea lui pentru ca mama nu a vrut si nu s a ocupat de mine cu absolut nimic. Nici macar o lingura de mancare nu mi a dat! Intrebarea mea ar fi urmatoarea. :
-aici, in casa unde locuiesc si cu mama, am toate obiectele de studiu, computerul, biblioteca si toate cele necesare pentru o dezvoltare optima si armonioasa. Din cauza ca tata trebuie sa ma intretina si pe mine si cheltuielile casei de aici nevenind mama cu niciun aport si sa se intretina si pe el, apartamentul unde locuieste este unul mai rudimentar, ce nu mi ar putea oferi “cele necesare” pentru o dezvoltare armonioasa ca si aici. Mama m a amenintat ca o sa ma scoata din casa prin proces, iar eu sunt speriat de asta. Ma poate trimite fortat instanta cu tata? In ciuda vointei mele? Avand in vedere ca pot argumenta decizia si ca e si dreptul meu? Sper sa pot sa raman aici, deoarece doar aici pot lucra ca intr o zi, sa devin ceva. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 03:42, 20 Octombrie 2023
Ai primit răspunsuri aici:
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Dacă ai întrebări suplimentare postează-le acolo, te rog.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de vizitare conpama conpama Buna ziua. Sunt mama a doi copii minori. Sunt divortata de 4 ani, timp in care tatal copiilor mi-a deschis si un proces prin care sa isi insuseasca \\"dreptul ... (vezi toată discuția)
Minori si familie Ayan112 Ayan112 Salutare! Parintii mei, se tot cearta de cativa ani. In urma cu o luna de zile, tata a venit putin sub influenta bauturilor alcoolice acasa, iar mama a doua ... (vezi toată discuția)
Divorþ violeta23 violeta23 Buna ziua am o problema si va rog sa ma ajutati am fost căsătorită timp de 7 ani de 6 ani cu acte avem un copil relatia a fost relativ buna pama a inceput ... (vezi toată discuția)