avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Pentru realizarea succesiunii sunt necesare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Pentru realizarea succesiunii sunt necesare si actele ...

Buna ziua,
Pentru realizarea succesiunii sunt necesare si actele fratilor /unchilor decedati in alt judet. In cazul in care aceste persoane decedate au trait si au decedat in alt judet decat cel in care s-au nascut pentru obtinerea actelor este necesara deplasarea in localitatea in care au decedat (sau autoritatile sunt obligate prin lege sa obtina actele de deces).
Cel mai recent răspuns: Mihai Law Office , Avocat 19:27, 23 Octombrie 2023
Depinde pentru cine dezbateti succesiunea. Daca persoana decedata are copii atunci nu este nevoie de actele fratilor. Parintii si fratii vin la mostenire numai in lipsa copiilor. In orice caz, mergeti cu documentele pe care le aveti la dispozitie la notar, explicați-i situatia si vedeti ce spune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate acte necesare daniel2222 daniel2222 Bunicul vroia sa-mi lase mostenire pamantul vreo 7200 mp dar am amanat, si intre timp a murit si el si bunica :(( , si a ramas treaba nerezolvata! Eu am titlul ... (vezi toată discuția)
Duplicat certificat de deces buna seara, fratele mamei a decedat ... Vlad1968 Vlad1968 Duplicat certificat de deces Buna seara, fratele mamei a decedat de curand (locuia in alta localitate). Ei sunt 3 frati. Al treilea frate detine certificatul ... (vezi toată discuția)
Succesiune teren bloc3c bloc3c 1.Tata a decedat in 2005. 2. A avut act de proprietate pentru un teren de 5ha (impreuna cu un frate si el decedat dupa obtinerea acestui titlu de ... (vezi toată discuția)