avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Depunere rectificativa la declaratia unica
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Depunere rectificativa la declaratia unica

Bună ziua. Va rog, câteva îndrumări referitor la următoarea problema. Am plătit un contabil pentru întocmirea și depunerea în SPV a declarației unice pentru venituri din închirieri. Am specificat contabile ca doresc sa bifeze și plata CASS. D-na contabil, fără sa ma întrebe, a bifat plata CASS la 12 salarii în loc de 6. Anul acesta am apelat la alt contabil pentru depunerea declarației, moment în care am aflat despre eroarea din declarația de anul trecut. Am luat legătura cu d-na respectiva, am rugat sa îmi depună o declarație rectificativa. De aproximativ o luna ma tot amână, ca nu a avut timp, săptămâna viitoare și tot asa. Pot face o sesizare la corpul experților sau altundeva? Am conversațiile cu dumneaei pe whatsapp, recunoaște ca a greșit, îmi spune ca remediază problema dar nu face nimic în sensul acesta. La un moment dat a spus ca nu poate declarația greșită din cauza declarației depusa anul acesta. Bineînțeles ca nu am primit chitanță pentru banii plătiți, care au fost dublu fata de prețul practicat de ceilalți contabili din oraș. Nu as vrea ca lucrurile sa rămână asa. Datorita erorii dumneaei am plătit 2700 lei pt CASS, ma gândesc sa ii cer jumătate din bani? Cum anume? Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 20 Octombrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Declaratie unica pfi Alina Constantin Alina Constantin Buna ziua, Am SPV-UL activat si dupa nenumarate incercari nereusite de depunere a Declaratiilor Unice ( Rectificativa pentru 2018 si Veniturile Estimate ... (vezi toată discuția)
Cum se poate rectifica declarația unică? cristy1110 cristy1110 Cum se poate rectifica declarația unică?Inspectorul mi a spus sa o listez si sa ma întorc. Care este procedura. Multumesc (vezi toată discuția)
Rectificare declarație anaf 2018 Samio Samio Bună ziua. În 2018 am depus declarația care a fost completata conform unui angajat care mi-a indicat sa bifez plata pt cass deși în acel moment nu munceam ... (vezi toată discuția)