avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cum se poate rectifica declarația unică?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cum se poate rectifica declarația unică?

Cum se poate rectifica declarația unică?Inspectorul mi a spus sa o listez si sa ma întorc. Care este procedura. Multumesc
Ultima modificare: Marți, 8 Septembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:37, 9 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In continutul declaratiei exista o casuta ca este rectificativa pe care o bifati. Apoi completati declaratia cu datele corecte, o salvati pe stick, o listati in doua exemplare si o depuneti la unitatea ANAF de care apartineti.
Am rectificat , sau validat ambele declaratii , au iesit recipisele ..Mai trebuie sa le si listez in SPV , sa le scot la imprimanta si sa le depun sau sa scot la imprimanta declaratiile in dublu exemplar si sa le depun la ANAF . Din moment ce deja am efectuat si plati , chiar mai este nevoie sa le mai depun si ca fise ? Nu este de ajuns declaratiile electronice ? Va multumesc ..

Iulian Manea a scris:

In continutul declaratiei exista o casuta ca este rectificativa pe care o bifati. Apoi completati declaratia cu datele corecte, o salvati pe stick, o listati in doua exemplare si o depuneti la unitatea ANAF de care apartineti.

Nu ati spus ca aveti SPV. Am presupus ca nu aveti doarece ati vorbit cu un inspector.

In acest caz e suficient sa vi le salvati in computer.
Ultima modificare: Vineri, 9 Octombrie 2020
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie unica pfi Alina Constantin Alina Constantin Buna ziua, Am SPV-UL activat si dupa nenumarate incercari nereusite de depunere a Declaratiilor Unice ( Rectificativa pentru 2018 si Veniturile Estimate ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica rectificativa pentru anul 2018 cristianba cristianba Buna ziua, Declaratia unica rectificativa pentru 2018 se face pe acelasi formular care s-a depus initial (formularul pentru estimare 2018) sau pe formularul ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b Popu Popu Buna, o intrebare pentru cei care au depus deja declaratia 392 (A/B) pentru anul 2014: [b]se depune doar formulatul tiparit? [/b] Intreb asta deoarece anii ... (vezi toată discuția)