avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua, deși nu am primit somație acasă mi au ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua, deși nu am primit somație acasă mi au pus poprire ...

Bună ziua, deși nu am primit somație acasă mi au pus poprire pe cardul de alocație burse sociale și cerințe educaționale iar astăzi mi au retras suma pentru copilul cu ces deși am făcut angajament de plată și am anunțat că este cardul pentru alocație de stat. Cum pot face să îmi recuperez banii pentru că trebuie să-i justific la școală?
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 16:03, 22 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă executorul și creditorul nu vor sa soluționati amiabil, se poate prin instanta, procedura se numește contestatie la executare.
Și mai pot recupera banii reținuți de executor daca fac contestație la judecătorie?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, solicitați întoarcerea executării silite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita? OnofrasRoxana OnofrasRoxana Buna ziua! De la inceput va spun ca nu ma pricep deloc la probleme juridice..Am facut un credit de consum in 2007 de 4000 ron pe 5 ani,am fost intrebata daca ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi in baza unei încheieri facuta de executorul judecatoresc marilenabaiko marilenabaiko În luna februarie 2011 am facut un împrumut la Provident, iar in martie 2012 am ramas fara venit si nu am mai putut achita ratele saptamânale.Azi am ... (vezi toată discuția)
Poprire pe alocatia copilului!!! sorinus71 sorinus71 Buna ziua, Am un credit la o banca , si din cauza problemelor financiare nu am mai putut sa-l platesc, in urma neplatii a intervenit poprirea pe ... (vezi toată discuția)