avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donație către fii Buna seara. Tatăl care este grav ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donație către fii Buna seara. Tatăl care este grav bolnav ...

Donație către fii
Buna seara. Tatăl care este grav bolnavi dorește să facă o donație către cei 5 fii. 4 dintre ei au semnat că sunt de acord cu donația. Al 5 lea nu este de acord și nu semnează. Este valabil acest document daca nu este semnat de către toți cei 5 copii? Ce drepturi are copilul care nu semnează? Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:34, 21 Octombrie 2023
Ce document au semnat cei 4 mai exact?
Copiii il mostenesc oricum în mod egal, nu trebuie musai sa le doneze de acum.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Octombrie 2023
gi-jane2, moderator
Tatăl e proprietar și face ce vrea cu bunurile sale.
Ce acord și pentru ce? Dacă tatăl trăiește, copiii nu au niciun drept, astfel încât sa își dea acordul pentru ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament hatice_e hatice_e am o foarte mare problema eu sunt fiica din prima casatorie a tatalui meu problema este ca am facut acum 2 ani un testament cu bunica mea cu stirea tatalui in ... (vezi toată discuția)
Impartire mostenire Cornelisaila Cornelisaila Cum se împarte mostenirea rămasă in urma morții unui cuplu cu copii din casatorii anterioare? (bărbatul are 4 copii adulti si a lucrat in campul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua se dau urmatoarele: bunicii paterni decedați de câțiva ... andi_erika andi_erika Buna ziua Se dau urmatoarele: bunicii pareri decedați de câțiva ani. Fara a se face sucesiune dupa decesul lor.Tata a locuit în casa părintească in ... (vezi toată discuția)