avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Am avut un angajat care a fost in concediu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Am avut un angajat care a fost in concediu medical ...

Buna ziua. Am avut un angajat care a fost in concediu medical Cod 51 in perioada 14.09.2021 - 30.09.2021 si in 01.10.2021 cand a decedat. Medicul a eliberat doua concedii medicale pentru perioadele mentionate cu data acordarii acestora 02.10.2021. Acum am primit de la CASS Bucuresti o adresa in care se mentioneaza ca nu a fost aprobata suma care se suporta de la FNUASS deoarece data acordarii celor doua concedii medicale respectiv 02.10.2021 a fost dupa data decesului salariatului respectiv 01.10.2021. Este corect raspunsul celor de la CASS Bucuresti?

Alte discuții în legătură

Concedii medicale BRATU ALINA BRATU ALINA Am si eu o nelamurire : -ce contributii se retin din indemnizatia angajatului , pentru zilele de concediu medical , suportate de catre unitate? ( cas 10,5%, ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - zile acordate, calcul, plata contributii? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog frumos sa imi spuneti: 1. - ce inseamna: Ore I.T.M. (FNUASS) ? 2. - ce inseamna: Ore I.T.M. (FS) ? 3. - este corect ca medicul sa ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical si contributii dona77 dona77 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: angajat din data de 22.04.14 (deci 5 zile lucrate in aprilie), in perioada sept.2013-martie 2014 beneficiar indemnizatie ... (vezi toată discuția)