avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dacă la vârsta de 16 ani am săvârșit ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă la vârsta de 16 ani am săvârșit infracțiunea de furt ...

Dacă la vârsta de 16 ani am săvârșit infracțiunea de furt calificat și am fost condamnat la măsură educativa a supravegherii pe o perioada de 2 luni ,pot ocupa funcția de Politist ?
As dorii sa dau admitere din sursa externa anu viitor.
Citiseram ca faptele săvârșite în minorat nu se încadrează ca antecedent penal și nu atrag interdicii sau incapacității morale.

Alte discuții în legătură

Masura educativa vs condamnare minor geo-vem geo-vem Care este diferenta intre o masura educativa aplicata unui minor,(internare intr-un centru de reeducare )si o condamnare aplicata minorului(pedeapsa cu ... (vezi toată discuția)
Curios!!! Capitan Capitan Capitan Capitan aveti idee daca condamnarile din timpul minoritatii il afecteaza pe minorul devenit major? poate el deveni judecator ,procuroretc? (vezi toată discuția)
Furt savarsit de indivizi in varsta de 14 ani sejc_2010 sejc_2010 Am parasit locuinta pentru 2 ore. In acest timp [editat] un baiat si o fata au patruns prin efractie in locuinta. Fiind timpul foarte scurt nu au reusit sa ... (vezi toată discuția)