avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am o intrebare. Mi s-a luat carnetul pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am o intrebare. Mi s-a luat carnetul pentru ca "nu ...

Buna ziua, am o intrebare. Mi s-a luat carnetul pentru ca "nu am dat prioritate " intr-o intersectie. Eu aveam stop , cel din dreapta cedeaza trecerea. Cel din dreapta era la 20 de m de intersectie, eu am intrat in intersectie , el a accelerat spre mine si a pus frana. Un echipaj de politie, in mers, a observat acest lucru si mi-a luat carnetul. Problema e ca nu stiu ce a inregistrat camera de pe masina politiei. Daca camera a inregistrat doar momentul in care masina a franat atunci cred ca nu am nici o sansa.
Va intreb :
1. Masina este pe firma si agentul constatator nu a trecut datele firmei in procesul verbal. Se poate considera nul procesul verbal?
2. In procesul verbal a gresit denumirea strazii, strada mentionata este paralela cu strada pe care eram eu.
Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Suspendare permis pentru neacordare prioritate masinii de politie raphaelo raphaelo Buna ziua, Vineri, mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 30 zile pe motiv de neacordare prioritate (prioritate de dreapta) pentru ... (vezi toată discuția)
Contestație pv accident rutier GRIGORE G GRIGORE G buna ziua. Duminica 27.08.2017 am fost implicata intr-un accidet rutier pe strada Teius intersectie cu strada Vaslui. Eu veneam pe prioritate pe starda Teius, ... (vezi toată discuția)
Accident in intersectie dirijata catalin. catalin. Buna seara, Intr-o intersectie dirijata prin indicatoare s-a produs un accident de circulatie. Eu circulam pe un drum care in intersectie avea indicatorul ... (vezi toată discuția)